Hi,

I have a feeling that this will be about something simple, but as I am typing this message, I have no clue what the problem is.

First, I have a TS-7680-256-4GF-I-DEV with a daughter board for a GSM modem.

When I try to boot on the SD card (original card that came preloader with my TS-7680) I get into U-Boot and I get the following error message. I also tried to swap the SD card with another which I have installed the image from http://wiki.embeddedarm.com/wiki/TS-7680#MicroSD_Card using Win32DiskImager with the same error message.

Code:
HTLLCLLC

U-Boot 2014.10-g2e37b5c (Apr 01 2016 - 10:15:33)

CPU:   Freescale i.MX28 rev1.2 at 454 MHz
BOOT:  SSP SPI #2, master, 3V3 NOR
I2C:   ready
SPI:   ready
DRAM:  256 MiB
MMC:   MXS MMC: 0, MXS MMC: 1
SF: Detected IS25LQ016B with page size 256 Bytes, erase size 4 KiB, total 2 MiB
*** Warning - bad CRC, using default environment

In:    serial
Out:   serial
Err:   serial
Net:   FEC0 [PRIME]
NO CHRG jumper is set, not waiting for SuperCaps to charge
Booting from the SD Card ...
MMC0: Command 8 timeout (status 0xe0344020)
MMC0: Command 55 timeout (status 0xe0244020)
MMC0: Command 1 timeout (status 0xe0304020)
Card did not respond to voltage select!
** Bad device mmc 0 **
MMC0: Command 8 timeout (status 0xe0244020)
MMC0: Command 55 timeout (status 0xe0344020)
MMC0: Command 1 timeout (status 0xe0204020)
Card did not respond to voltage select!
** Bad device mmc 0 **
MMC0: Command 8 timeout (status 0xe0344020)
MMC0: Command 55 timeout (status 0xe0244020)
MMC0: Command 1 timeout (status 0xe0304020)
Card did not respond to voltage select!
** Bad device mmc 0 **
MMC0: Command 8 timeout (status 0xe0244020)
MMC0: Command 55 timeout (status 0xe0344020)
MMC0: Command 1 timeout (status 0xe0204020)
Card did not respond to voltage select!
** Bad device mmc 0 **
Wrong Image Format for bootm command
ERROR: can't get kernel image!
Also, I can boot on the eMMC without any issue.

Does anyone have an idea of what I am missing?